Frånvaroanmälan

All frånvaro skall anmälas av vårdnadshavare före kl. 08.00 varje dag som ditt barn är frånvarande - På lov och studiedagar görs frånvaroanmälan direkt till fritidshemmen.

Rutiner för frånvaroanmälan anmäler du nu direkt in i skolwebben på följande sätt:

alternativ 1: logga in i skolwebben och anmäl ditt barn (med e-legitimation).

alternativ 2: anmäl ditt barn via sms (se guiden nedan)

alternativ 3: ladda ner "anmäl frånvaro" appen (se guiden nedan)

Hur du gör finns beskrivet i följande guide:

För att kunna använda sms och frånvaro appen är det nödvändigt att du som vårdnadshavare har loggat in i skolwebben en gång med bank-id eller e-legitimation och registrerat ditt mobiltelefonnummer. Detta kan endast du göra.
Webbadress till skolwebben är: www.skolwebb.stockholm.se
För support till detta ring: : 08-508 00 508 eller mejla  e-support@stockholm.se
Viktigt är också att du anmäler frånvaro senast kl. 8.00 varje dag. Detta gör att barnens lärare kan se om ditt barn är frånvarande direkt i sin dator på morgonen och morgonrutinen på skolan förenklas

Kategorier: