Jobba hos oss

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Stockholm växer och behöver dig. Välkommen till Stockholms stad - en av Sveriges största arbetsgivare.

Mariehällsskolan är en nybyggd nystartad skola i Annedal Bromma. Vi har elever i förskoleklass - årskurs 6. På Mariehällsskolan arbetar personal som är mycket engagerad, drivna och som gillar utmaningen med en skola som växer. Vi söker dig som gillar utveckling. På Mariehällsskolan har vi varje vecka fortbildning som leds av förstelärare. Vi har också kontinuerlig skolutveckling där vi bl. a. arbetar med att förtydliga progressionen i alla ämnen.

Skolan är snart tre år och vi har från början medvetet arbetat mot att ha en gemensam skola med god sammanhållning. Vi arbetar därför med gemensamma temaområden utifrån SO och NO i alla årskurser. Där det passar väver vi även in andra ämnen.

Samarbetet mellan skola och fritids är viktigt för oss. Vårt uppdrag är att tillsammans se till elevernas behov och arbeta utifrån med. Vi arbetar ständigt med att utveckla digitala arbetssätt när det gäller planering och genomförande av undervisningen.

Vi har redan kommit långt men är långt ifrån klara. Hos oss har vi inget som vi brukar göra utan vi förbättrar, förfinar och utvecklar arbetet med eleverna och i kollegiet hela tiden. Är du en person som vill vara med och bidra så är du väldigt välkommen att utvecklas tillsammans med oss.

Våra lediga tjänster publiceras på ledigajobb.stockholm.se och på platsbanken.

Kategorier: