Bibliotek

Välkommen till skolbiblioteket!

Mariehällsskolans bibliotek ligger på plan 2, precis vid stora entréhallen.

Det är öppet och bemannat måndag – onsdag klockan 8.00 – 16.00, torsdag klockan 8.00 – 14.30. Övriga  tider ordnas efter överenskommelse.

Här finns böcker för alla! Bilderböcker, börja-läsa-böcker, kapitelböcker och faktaböcker om djur, spöken, kompisar, skola, äventyr, sagor, historia och mycket annat. Kom in och låna, få ett boktips, kryp upp i sagofåtöljen, kolla in nyheter, bläddra bland bilderböcker eller upptäck en klassiker. Nya böcker kommer nästan varje dag. Den som vill kan önska ännu fler - en önskelista ligger alltid på skrivbordet.

Varje klass har en egen tid i biblioteket en gång i veckan. Då kan det förutom lån bli t ex högläsning, bokprat, temaarbete eller biblioteksinformation. När biblioteket inte är uppbokat så är det öppet för alla.

Välkommen in!

Biblioteksansvarig:
Ulrika Lindmarker

 

Dela:
Kategorier:

Öppettider

Ulrika är på plats måndag till torsdag varje vecka. Alla klasser har bibliotekstid men vi kommer även ha öppet vissa raster då man kan komma och låna nya böcker.

 

Ulrikas länkar

Vilka böcker är mest utlånade? Vad kommer det för nyheter? På bloggen tipsar Ulrika om vilka böcker som är spännande, roliga och lärorika. Här nedan är också några länkar som är toppen. varsågoda!

 

Tipsrutan

Här kan du hitta lite tips!